2020-10-11: toiminta 

Suurimmassa osassa peleistä käytetään tuloslaskennassa "match points" erotuksella. Eli teidän tulos muutetaan näyttämään tulosta % parhaimmista pelatusta tuloksesta jokaisessa jaossa.

Joskus A-mainoskyltimme on pihalla, kun meillä on jotain toimintaa käynnissä. Tilaisuus voi jäädä pois esim. pyhäpäivän tai jonkun muun "päällekkäisen" tilaisuuden takia.

Maanantai

Bridgepelit, 5€ /pelaaja. Paikka Silmukkatie 21 2.krs

Alkaen 2022-02-21, klo18:00

Tiistai

   

Keskiviikko

 

 

Torstai

Tietoa ei tarjolla ... Ota yhteyttä johonkin hallitus-jäseneeseen. Heidän yhteystiedot ruotsinkielisellä sivulla. Linkki oikealle sivulle, tämän sivun alalaidassa.

 

Perjantai

   

 


2021-01-03: kerho

Vasa Bridgeklubb r.y. on ollut yhdistysrekisteriin vuodesta 1943 lähtien ja kuulumme vanhempiin kerhoihin Suomessa. Vuoden 2018 lopussa meillä oli 85 jäsentä. Kerholla on hyvä bridgekirjasto.

Olemme järjestäneet isompia kansallisia kilpailuja, kuten joka vuosi PääsiäisBridge vuodesta 2015. Etsikää "Vaasan pääsiäisbridge" tuloslistalta Suomen Bridgeliiton kotisivulta.

Tervetuloa käymään, kun Te näette, että meillä on jotain toimintaa täällä tai muualla. Kerhon hallituksen jäsenet antavat lisää tietoa meistä - linkki sivun lopussa.

Meidän uudet internetsivut julkaistiin 2018-01-23. Meillä on myös Facebook sivu. Sijaitsemme 2-krs Silmukkatie 21, Laakeri-Centerin yläpuolella. Toimintaamme kuuluu Bridge sosiaalisena korttipelinä. Kesäkuukausina pelaamme "Kesäbridge" muilla paikoilla.

Pelipöydät pelisalissa ja keittiö takaalalla.

 

Bridge mainoslakanat kahdessa ikkunassa - kohdevaloja odotellessa, jotta näkyisi pimeässä vielä paremmin .

Meidän hieno mainosteline pihalla.

 

 

2019-04-06 Vasa Bridgeklubb - haastattelu Clas Nybergin kanssa Vaasa Ikkuna lehdessä 3.4


pelivarusteet

" Duplimate Mk4.4" kone kortinjakoa varten, sekä siihen kuuluva ohjelmisto. Ohjelmisto mahdollistaa erilaisia pelimuotoja sekä pelianalyysejä

" BridgeMate Pro" Vaasasa ja "BridgeMate 2" Vöyrillä jolla syötetään tulokset pelin aikana

" Ruter 4.13" ohjelmalla hoidetaan tulospalvelu

Suuri määrä kovamuovitaskuja, viivakoodeilla varustettuja pelikortteja sekä tarjouslaatikoita sekä irroitettava näkösuoja pöydissä

    

2021-01-03: Hallitus

Linkki oikealle sivulle. Tieto löytyy sen sivun alalaidassa.